Sistem de plata cu card Mifare

Sisteme de plata cu card Mifare

Aplicatii:

Sisteme de plata pentru partiii de schi, sali de sport, acces strand, piscina, aquapark, parcari sau alte intrari cu taxa fixa. De asemenea se poate utiliza pentru automate de vanzare produse sau orice alte plati in sume fixe.

Se pot crea sisteme de abonamente, intrari multiple cu termen de valabilitate, si se pot implementa mecanisme de fidelizare.

Aplicatia poate fi integrata cu soft-uri de gestiune pentru baruri sau restaurante.

Sistemul se poate utiliza pentru plati valorice – la fiecare citire si decrementare a cardului sistemul actioneaza releul sau pe unitati de timp – la fiecare citire si decrementare sistemul tine deschis releul un interval de timp. In modul de functionare pe unitati de timp sistemul poate fi folosit pentru aparate de solar, saune, spalatorii auto automate sau alte facilitati care presupun plata unui interval de functionare.

Aplicatia poate functiona in mod prepay (plata la intrare cu posibilitate de overdraft – creditare dupa terminarea valorilor preincarcate) sau post pay – inregistrarea tranzactiilor pe card cu plata la iesire.

Sistemul nu necesita cablaje de date. Transportul setarilor la aparatele de plata se face prin transportarea lor cu un card de setari.