Etichete RFID

Etichetele RFID sunt utilizate in diverse domenii. In functie de specificul aplicatiei in care sunt utilizate si dimensiunea produsului pentru care vor fi folosite se pot realiza etichete simple (tip bilet) sau autoadezive din diverse materiale. Limitele de dimensiune sunt date de dimensiunea chipului. Se pot livra taiate individual, sub forma de rola sau optional fanfold (banda pliata).

Principalele domenii de aplicare:
– marcarea produselor in aplicatii de logistica. Se pot aplica atat pe produs cat si pe containerul de transport (cutie, palet, bax)
– identificarea persoanelor (bilete de intrare la evenimente) sau lipire pe un card (de alta frecventa decat cea a etichetei) pentru extinderea functiilor acestuia fara a fi inlocuit cu un dual chip.

In functie de specificul aplicatiei, obiectele care urmeaza sa fie marcate si alte caracteristici specifice proiectului va putem ajuta pentru alegerea chipului, a materialului si dimensiunilor adecvate.

Chipuri disponibile:

13,56 Mhz – Mifare / NFC MIFARE Classic® 1K/compatibil, Mifare EV1,  MIFARE Classic® 4K/compatibil, Ultralight, NTAG203, I-CODE2, TI2048, SRI512
UHF (860MHz-960MHz) ALIEN H3, H4, IMPINJ M4, M5