Sisteme de pontaj

Sistem de pontaj  – Attend Flux

Sistemele de pontaj Attend Flux automatizeaza procesul de pontare si calcul a pontajelor. Ponatrea se realizeaza cu carduri RFID (125 khz sau Mifare)  Intregul proces de prelucrare este automatizat: descarcarea si procesarea inregistrarilor, reglarea automata a ceasurilor, curatarea erorilor (inregistrari duble sau incomplete).

Pontajele se calculeaza pe baza programelor de lucru predefinite si a parametrilor de respectare a acestora (interval de toleranta la intrare si iesire, penalizari sau rotunjiri automate, norme pentru ore suplimentare, etc). Aplicatia poate gestiona programe de lucru fixe sau flexibile.  Repartititia pe schimburi se face automat fara a fi necesara programarea acestora de catre operator.

Aplicatia genereaza pontaje lunare, saptamanale, zilnice sau pe intervale definite de catre operator care se exporta in format Excell sau in orice format solicitat. Operarea concediilor de odihna, boala, invoiri, delegatii se poate face direct in panoul de pontaj lunar. Aplicatia calculeaza toate tipurile de ore: total ore lucrate din care orele lucrate in program normal, ore suplimentare de mai multe tipuri, ore de noapte, ore lucrate in weekend sau sarbatori legale etc. Se poate genera oricand raportul de prezenta actuala.

Se pot realiza sisteme care sa gestioneze structuri complexe de personal, structuri  arborescente, departamente – subdepartamente, puncte de lucru aflate la distanta, centre de cost cu o definire flexibila a cestora.

In functie de necesitatile beneficiarului si infratstructura de comunicatii disponibila se pot implementa:

  • aparate de pontaj cu interfata ethernet (ceasuri de pontaj) – recomandate pentru fabrici, depozite, retele de magazine si orice gen de activitati in care restrictionarea accesului nu este posibila sau necesara
  • aparate de control acces si pontaj cu interfata ethernet. Aceste aparate asigura pe langa inregistrarea pontajului si restrictionarea accesului pe baza cardului de identificare
  • aparate portabile cu descarcare prin USB pentru inregistrarea pontajului in locatii izolate (santiere) sau activitati de paza, transport sau orice activitati care nu se desfasoara in zone care permit instalarea unui sistem cablat.

Principalele facilitati ale aplicatiei Attend Flux:
– baza de date MySQL (gratuita)
– suporta structuri de personal arborescente de mare complexitate
– repartizarea automata pe schimburi (in functie de ora de intare si iesire – nu este necesara programarea schimburilor)
– programe de lucru fixe sau flexibile
– calcul pontaj la minut sau in ore cu rotunjiri aplicate zilnic sau lunar
– rotunjiri sau penalizari automate
– conditionari pentru ore suplimentare
– numar nelimitat de programe de lucru si schimburi
– ore suplimentare de mai multe tipuri
– aranjarea dupa oricare camp a pontajului (nume, marca, cod card, structura de personal, program lucru, etc)
– filtare pe structuri de personal, programe de lucru, centre de cost
– cautare in tabele dupa orice criterii
– fisa individuala de pontaj disponibila din tabelul de pontaj lunar
– fisa zilnica de pontaj se poate genera pe intervale de timp cu posibilitati de filtrare pe structuri de personal, centre de cost, puncte de lucru
– export in fisiere Excel a oricarui tabel generat
– operarea simplificata a concediilor, invoirilor si delegatiilor direct in panoul de pontaj lunar

Se pot realiza la cerere mecanisme specifice de calcul si gestionare a orelor si programelor de lucru. Aplicatia este disponibila cu aparate furnizate de catre firma noastra (aplicatia controleaza aparatele si functiile acestora pe baza driverelor proprii)